Yeni Yıl Yeni İş Fırsatları Ve Başarı...
Bilindiği üzere çalışanlar için olduğundan çok daha fazla sorumluluk ve önemde firma yöneticileri için yılsonları hep sancılıdır. Hesapların tutması, kazanç elde edilmesi kısaca başarılı olmak çerçevesindedir yoğunluk ve koşturmaca. 
 
Her şey yolunda ise büyüme ve yeni çalışanlar alınması gündeme gelirken işler pek yolunda değil ise küçülme ve işten çıkarmalar zorunludur.
 
Son yıllarda çalışma ve iş bulma imkanları teknolojinin gelişmesi ve internetin yaygınlaşması ile farklılaştı. Örneğin birçok firma, sektör ve iş alanı için “Uzaktan çalışmak”, “Mobil çalışmak” hatta “Home Office” çalışmak konuşulmaktan öte uygulanır oldu.
 
İşte tam da bu aşamada belirli bir “Engeli avantaja dönüştürmek” de mümkün. Örneğin seyahat edememe, sağlık, görme, hatta yürümekte engeliniz varsa… Kısaca sağlığınız nedeniyle işe gidiş geliş sizin için sorun ise, bulunduğunuz bölge hatta şehirde yeterince iş imkanı yoksa gelişen bahse konu imkanlar nedeniyle iş bulma konusunda şanlısınız diyebiliriz. Özellikle, internet, sosyal medya, reklam, halkla ilişkiler e tanıtım, pazarlama ve satış gibi belli alanlarda uzmanlaşmışsanız evden veya bulunduğunuz yerden çalışma şansınız olabiliyor.
 
Ne yazık ki birçok firma hatta sektör durgunluktan söz ediyor, çekler ve senetler ödenmiyor, nakit sıkışıklığı var ve stoklar sürekli artıyor, atıl kapasitenin de firmaya zarar verecek boyutlara gelmesi pek de fark edilmeyen ama tüm bunlar firmayı iflasa sürükleyen zararlardan.
 
İşte yine bu aşamada iş yapış yöntemleri kadar ödeme ve satış hatta satın alma sistemleri de değişiyor.
 
Piyasalardaki durgunluğu, çeşitli sektör ve firmalardaki şişen stokları, kullanılamayan kapasiteyi, satış zorluklarını, tahsilat risklerini, nakit akışının yönetilememesini, piyasa borç ve alacaklarının firmaların iflası gibi vahim sonuçları eğer sınırlı da olsa ekonomik gündemle ilgileniyorsanız biliyorsunuz, haberdarsınız sanırım. İşte bu aşamada alternatif ticaret ve ödeme aracı olarak “Barter” sistem ve imkanını da bu konularda sorunlara çözümlerden biri olarak hatırlatmak isterim.
 
Sektörde bir firmanın CEO’su olduğum için “Bağımsız Barter Broker” olarak uzaktan ve mobil olarak çalışmanın imkanlarından yararlanmanızı öneriyorum.
 
Ne dersiniz, "Sizce de artık geride bıraktığımız 2014 ve henüz başladığımız 2015 için artık zamanımızı daha iyi değerlendirmemiz ve yönetmemiz gerekiyor, değil mi?"

Ne dersiniz? Karar sizin.
 
 
Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, gelecek günlerin size ve sevdiklerinize sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarı getirmesini ayrıca güzel dileklerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.
 
Ben başaracağımızdan... eğer hazırlıklı olursak sorunlar ve durgunluktan çok daha az etkileneceğimiz ve 2015 yılının bizler, firmalarımız ve ülkemiz için büyüme yılı olacağından eminim. Bu yönde çalışacak herkese de tüm kalbimle başarılar dilerim.
Alt Logolar
Sosyal Medya’da takip edin!
App Store Google Play
Copyright © 2005 - ∞ Engelsizkariyer.com - Her hakkı saklıdır.
EngelsizKariyer.com, sosyal girişimcilik markası olarak EK EĞİTİM İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.' ye ait bir sitedir.
Engelsizkariyer.com Logo
z